Ezen termék megvásárlásakor 27 bónuszpontot írunk jóvá számláján!
6720_1346741032_panzi-pussy-cat-szilikonos-macskaalom-8-l-5

PANZI Pussy Cat szilikonos alom macskának 8L

Bruttó 2.730Ft

A granulátum másodpercek alatt szívja magába a vizeletet. Ennek következményeképp a kellemetlen szagokat semlegesíti. A szilárd ürüléket szükséges csak eltávolítani, nem képződnek csomók vagy gyurmaszerű halmok.
Egy tasaknyi Pussy Cat macskaalom tisztán és frissen tartja cicájának toalettjét.

Bruttó egységár: 0 Ft /

Cikkszám: P- 301860. Kategória: . Címkék: , .
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Termékleírás

Másodpercek alatt szívja magába a vizeletet, semlegesíti a kellemetlen szagokat, természetes, pormentes, így kíméli az allergiától szenvedő embereket. Nem toxikus, hosszantartó, környezetbarát, kellemesen könnyű, könnyen használható, gátolja a baktériumok terjedését.
Használati útmutató:
1. Töltsön Pussy Cat macskaalmot a tiszta és üres macskatoiletbe
2. Távolítsa el a szilárd halmokat rendszeresen így őrizve meg annak tisztaságát és frissességét3. Dobja bio konténerbe az összeállt ürüléket
Egy tasak Pussy Cat macskaalom egy 30- 40 cm- es cicawc- t képes megtölteni.
Javasolt töltési magasság: 3cm. A töltési magasság 4cm legyen, amennyiben sokszor vagy több cica használja a wc t. A folyadék gyors felszívódása érdekében az edény legyen meleg, száraz helyen. Hogy cicánk könnyebben szokja meg az új almot, kezdetben keverjük azt régi megszokott macskaalmával. Mivel a cicák jórészt csak egy sarkot használnak, néha forgassuk át az egész alommennyiséget. Az átázott granulátum elsötétedik, de ez a hatékonyságra nincs hatással. Amennyiben több cica használja a Pussy Cat macskaalmot gyakrabban kell cserélni (kettőnél 15, háromnál 10 nap után). A töltési mennyiségen nem szabad változtatni. A használt töltőanyag elbomlik. Elásható a kertben, mivel a Pussy Cat macskaalom bizonyos idő után elporlad (tartson legalább egy méter távolságot a fáktól és növényektől). A granulátum lyukacsos szerkezetének köszönhetően a folyadék másodpercek alatt szívódik fel. A kellemetlen szagokat elnyeli a folyadékot elpárologtatja.
Minőségét korlátlan ideig megőrzi.

További információk

Súly 5 kg

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondja el a véleményét elsőként “PANZI Pussy Cat szilikonos alom macskának 8L”