MADCAT Inline Rattlers műcsali

4.530Ft (bruttó)

Valószínűleg a legelső olyan wobbler, amit kimondottan az európai harcsa horgászatára fejlesztettek ki! Gyors rezgésének köszönhetően a belsejében elhelyezett golyók nagyon intenzíven csörögnek! Sokszor, sokféle vízen, újra és újra kipróbálták a MADCAT teszthorgászai – egyszerűen minden, a piacon kapható más műcsalit lever!

Egységár (bruttó): 4530,00 Ft / db

Leírás

MADCAT Inline Rattlers műcsali

Valószínűleg a legelső olyan wobbler, amit kimondottan az európai harcsa horgászatára fejlesztettek ki! Gyors rezgésének köszönhetően a belsejében elhelyezett golyók nagyon intenzíven csörögnek! Sokszor, sokféle vízen, újra és újra kipróbálták a MADCAT teszthorgászai – egyszerűen minden, a piacon kapható más műcsalit lever! A 90 grammos változat ideális a pergető horgászathoz, az új 110 grammos méret pedig a vertikális emelgetéshez! A 110 grammos változattal a nagyobb mélységeket is meg tudjuk pergetni, vagy vontathatjuk is.

A 6X erősségű, 3/0-ás méretű hármashorog tökéletes méretű, formájú és erősségű, hegyesebb, mint amit bárki is el tudna képzelni egy ilyen méretű horogról! Végül, de nem utolsósorban: minden MADCAT Rattler inline rendszerű, azaz a műcsali teste fel tud csúszni az előkén, így a fárasztáskor csak a csupasz horog van a harcsa szájában, minimalizálva a halvesztést és a műcsali sérülését. olyan zajos, hogy a harcsák ellenállhatatlan kényszert éreznek, hogy megtámadják!

Ez az a harcsacsali, amely ott is eredményt hoz, ahol más csalik csődöt mondanak! Sokszor, sokféle vízen, újra és újra kipróbálták a MADCAT teszthorgászai – egyszerűen minden, a piacon kapható más műcsalit lever! Méretei miatt is (90 g, 13 cm) egyszerűen élvezet vele horgászni! Lehet vele pergetni vagy vertikálisan emelgetni, mindenhogyan jól működik! A bevontatás kezdetétől bármelyik pillanatban számíthatunk az őrült rávágásra! A kapás után sem kell zavarba jönni! A 6X erősségű, 3/0-ás méretű hármashorog a tökéletes méretű, formájú és erősségű, hegyesebb, mint amit bárki is el tudna képzelni egy ilyen méretű horogról!

Végül, de nem utolsósorban: minden MADCAT Rattler inline rendszerű, azaz a műcsali teste fel tud csúszni az előkén, így a fárasztáskor csak a csupasz horog van a harcsa szájában, minimalizálva a halvesztést és a műcsali sérülését.

• Süllyedő
• Csörgő
• Extra szűk veretés
• Inline rendszerű
• 6X erősségű, ultra hegyes 3/0-s hármashorog
• 220 lb (100 kg) erősségű forgó
• 13 cm hosszú
• 110 g súlyú

További információk

Tömeg 0.11 kg
Méretek 13 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “MADCAT Inline Rattlers műcsali”

Egységár (bruttó): 4530,00 Ft / db