53100898_2

Faforgács alom

Bruttó 250Ft2.300Ft

A szitált faforgács kiváló alom a kisrágcsálók részére.

Kiválasztás törlése
Cikkszám: nincs feltételhez kötve. Kategóriák: , . Címkék: , , , , , .
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Termékleírás

Tengerimalac almozási ötletek:

Faforgács alom: talán az egyik legelterjedtebb és legtöbbek által használt alom, mely kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik, és valamelyest szagelszívóként is funkcionál. Amellett hogy rendkívül kényelmes fekhelyet biztosít, a tengerimalacok imádnak futkározni rajta, és hemperegni benne.

Mindig ügyeljünk arra, hogy száraz (szárított) faforgácsot használjunk alomként. Ne legyen aromás vagy gyantás, mert a tengerimalac szaglása rendkívül kifinomult, és a magas gyantatartalmú forgács szaga megölheti. A cédrus- és a zöld (a nedves, nem szárított) erdeifenyő-forgács nagyon mérgező a magas gyantatartalma miatt, ezért soha ne használjuk alomnak. Törekedjen a minél nagyobb darabú,  szárított, pormentes faforgács beszerzésére!

Hörcsög almozási ötletek:

Faforgács alom: A hörcsögök folyamatos tisztán tartása is része a kisállattartás felelősségeinek! Mivel rendkívül sokat esznek, ezért hasonló mennyiségű ürülékkel kell számolnia. Almozni akkor kell, -nyilván egyértelmű- amikor már kezdjük érezni a büdösséget! De ha ezt meg akarjuk előzni, akkor nyugodtan almozhatjuk őket minden hétvégén vagy gyakrabban. A gyakori almozás azért nagyon fontos, mert egy idő után a vizelettel átitatódott forgács elkezd rothadni, ami aztán nagyon kellemetlen szagot terjeszt. Törekedjen a minél nagyobb darabú,  szárított, pormentes faforgács beszerzésére!

Nyúl almozási ötletek:

Faforgács alom: Fontos a ketrec bőséges almozása, melyet forgácsalom használatakor 2-3 naponta érdemes cserélni. Törekedjen a minél nagyobb darabú,  szárított, pormentes faforgács beszerzésére!

További információk

Kiszerelés

10x7l, 5x7l, 7l

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondja el a véleményét elsőként “Faforgács alom”