BIO KILL Classic szórófejes permet

1.170Ft1.860Ft (bruttó)

Késleltetett hatású, biológiailag lebomló, szagtalan, hosszan tartó hatású rovarirtó permet. Nem hagy foltot. Minden rovart és kártevőt elpusztít, elég csak a helyüket beszórni. Hatásos hangya, bolha, csótány, ágyi poloska, ruhamoly, kullancs, pók, tetű stb. ellen.

Kiürítés
Cikkszám Kiszerelés Ár Egységár
FF5098 0,25 l 1170 Ft 4680,00 Ft / l
FF5100 0.5 l 1860 Ft 3720,00 Ft / l

Leírás

BIO KILL Classic szórófejes permet

Technikai adatok:: Összetétel: 0, 25% permetrin Gyógyszerforma: Permetezéshez oldat Engedély szám: OTH 1134/2003

Felhasználás:: Felhasználható a következő kártevők ellen: hangya, bolha, csótány, ágyi poloska, poloska, ruhamoly, molylepke valamint egyéb rejtett életmódú rovarok ellen zárt térben. Késleltetett hatású – lehetővé teszi, hogy az irtószer a búvóhelyre is bekerüljön a rovar testéről (pl. hangyaboly).

Alkalmazás: A készítményt felhasználás előtt alaposan fel kell rázni. A szórófej végét fordítsuk el és a kezelendő felülettől 30 cm távolságból a szórópisztollyal a rovarok búvó és tartózkodási helyére célzottan juttassuk ki a permetet, úgy, hogy az egyenletesen kissé nedves legyen. Rejtett életmódú rovarok irtásakor a padló- és ajtóréseket, falrepedéseket, a szeméttároló, mosogató, mosdókagyló, fürdőkád és WC környékét kezeljük. Ruhamoly irtásakor a szekrény és a fiók belső felületére juttassuk a szert.

Adagolás: A permet a felületeken nyomot nem hagy, és a rovarok azzal érintkezve négy héten keresztül elpusztulnak. Amennyiben továbbra is észleljük a rovarok előfordulását, úgy ismételjük meg a kezelést. Felhasználás kedvtelésből tartott állatok védelmére: Környezetüket és fekvőhelyüket permetezzük be a készítménnyel. A készítményt ne permetezzük közvetlenül az állat testére. Bolhásság ellen 4 hetenként, kullancsfertőzés és rühesség ellen 7- 10 naponként ismételjük meg alkalmazását. A szórófejet a kezelendő felülettől kb. 30 cm távolságra tartsuk. A BioKill szabadforgalmú irtószernek minősül. Fagyra érzékeny!

Ellenjavallat: A készítmény halakra, hidegvérűekre, méhekre veszélyes. Egyéb biztonsági adatok Figyelem!: Ügyeljünk arra, hogy a permet élelmiszerre, evőeszközre és gyermekjátékra vagy gyermekek kezébe ne kerüljön. Élelmiszertől elkülönítve tároljuk. Permetezés után szappanos vízzel kezet kell mosni. Forgalmazási kategória: III.(szabadforgalmú) Növényvédő szer típusa: rovarölő szer Miben használható: háziállatok alvóhelye; lakás Károsító: bolha; csótány; ágyi poloska; ruhamoly; kullancs; pók; tetű

További információk

Tömeg 0.3 kg
Űrtartalom

250 ml, 500 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “BIO KILL Classic szórófejes permet”

Cikkszám Kiszerelés Ár Egységár
FF5098 0,25 l 1170 Ft 4680,00 Ft / l
FF5100 0.5 l 1860 Ft 3720,00 Ft / l