• Fides Exquisit kutyának 20kg

  Fides Exquisit kutyának 20kg

  Fides Exquisit kutyának 20kg egy könnyen emészthető táplálék, az érzékeny gyomrú  kutyák részére.

  Bruttó 17.120Ft
 • Fides 30-20 HP kutyának 20kg

  Fides HP kutyatáp 20kg

  A Fides Breeder Line HP kutyatáp különösen olyan kutyák számára alkalmas, melyektől csúcsteljesítményt várunk el vadászat, szánhúzás, rendőrségi munka, illetve minden egyéb munkatevékenység során.
  Ez a nagy energiájú táplálék biztosítja a kutya számára az összes szükséges tápanyagot, mindenkor képessé téve őt a csúcsteljesítmény elérésére.

  Bruttó 13.150Ft
 • Fides 28-14 Junior kutyának 20kg

  Fides Junior kutyatáp 20kg

  A Fides Breeder Line Junior kutyatáp ideális táplálék növésben lévő kölykök számára. Ez a szigorúan válogatott hozzávalókból készült, kiváló minőségű kölyökeledel garantálja az erős izomzat és a szilárd csontozat kialakulását. A Junior kutyatáp biztosítja, hogy a kutyakölykök játékos és egészséges felnőttekké cseperedjenek.

  Bruttó 11.875Ft
 • Fides 26-13 Croc kutyának 20kg

  Fides Croc kutyatáp 20kg

  A Fides Breeder Line Croc száraztáp normál aktivitási szintű felnőtt kutyák számára tökéletes és kiegyensúlyozott táplálék. Csúcsminőségű fenntartó kutyatáp, ami nem terheli meg az emésztőrendszert. Ez az ízletes táplálék tartalmazza mindazokat az összetevőket, melyek biztosítják, hogy a kutya egészséges életet éljen.

  Bruttó 10.440Ft
 • Fides 26-12 Excellent kutyának 20kg

  Fides Excellent kutyatáp 20kg

  A Fides Breeder Line Excellent kutyatáp csúcsminőségű, tökéletes fenntartó táplálék, ami nagyon könnyen emészthető, és melyet a normál aktivitási szintű felnőtt kutyák számára fejlesztettek ki. 
  Fides Breeder Line kutyatáp, állateledel, kutya eledel, száraztápA multivitamin- , ásványi anyag és aminosav komplexeknek köszönhetően egészségesebbé, élénkebbé és energikusabbá teszi a kutyát, valamint egészséges, fényes szőrzetet és kiváló szőrszerkezetet is biztosít. Emiatt ideális a bemutatókra való felkészülés során is, illetve az elengedhetetlen fontosságú tápanyagok biztosítására a vedlési időszakban.

  Bruttó 12.900Ft
 • Fides 25-14 Sensitive kutyának 20kg

  Fides Sensitive kutyatáp 20kg

  A Fides Breeder Line Sensitive kutya eledel kimondottan olyan kutyák számára került kifejlesztésre, melyek ételallergiára hajlamosak és / vagy bőrük illetve szőrük speciális gondoskodást igényel. A legjobb minőségű összetevők biztosítják az optimális emésztést.

  Bruttó 13.875Ft
 • Fides 24-10 Essential kutyának 20kg

  Fides 24/10 Essential kutyának 20kg

  A Fides Breeder Line Essential száraztáp normál aktivitási szintű felnőtt kutyáknak készített kiváló emészthetőségű fenntartó táp. Ez az ízletes táplálék tartalmazza mindazokat az összetevőket, melyek biztosítják, hogy a kutya élvezze az egészséges életet.

  Bruttó 9.420Ft
 • Fides 21-8 Classic kutyának 20kg

  Fides Classic kutyatáp 20kg

  A Fides Breeder Line Classic kutyatáp tökéletes táplálék alacsony vagy normál aktivitási szintű felnőtt kutyák számára. Értékes fenntartó kutyatáp lévén biztosítja a kutya számára a nélkülözhetetlen napi tápanyagokat.

  Bruttó 8.525Ft
 • Fides 21-18 Condition kutyának 20kg

  Fides Condition kutyatáp 20kg

  A Fides Breeder Line Condition kutyatáp teljes táplálék olyan kutyák számára, melyeknek rövidtávú csúcsteljesítményt kell nyújtani. A kiváló emészthetőségű tápanyagok magas koncentrációja biztosítja a magas tápértékre vonatkozó elvárások teljesülését az olyan időszakokban, mint a vemhesség vagy a szoptatás.
  Nagyon ajánlott a növekedés utolsó fázisában, vagy ha az állat betegségből épül fel. A külön béta- karotin, a termékenységben elengedhetetlen fontosságú vitamin hozzáadása rendszeres ciklusokat biztosít a szukák számára a szaporodási időszakban, nagyobb valószínűségű vemhességgel és nagyobb alommal.

  Bruttó 12.090Ft