• CIBAU Adult Medium

  CIBAU Adult Medium teljes értékű, kiegyensúlyozott táp felnőtt kutyáknak.

  Bruttó 11.890Ft22.400Ft
 • CIBAU Adult Maxi

  A Cibau Adult Maxi táp tartalmazza a helyes és kiegyensúlyozott étrendhez szükséges összes ásványi anyagot és vitamint.

  Bruttó 11.890Ft22.400Ft
 • CIBAU Puppy Medium

  A CIBAU Puppy Medium Formula tartalmaz minden, a helyes és kiegyensúlyozott étrendhez szükséges ásványi anyagot és vitamint.

  Bruttó 11.890Ft22.400Ft
 • CIBAU Sensitive Lamb Medium Maxi kutyatáp

  A CIBAU Sensitive Lamb Medium Maxi kutyatáp megújult: új név, új kiszerelés, új csomagolás! A közepes- és nagytermetű kutyáknak ideális összetételű és tápszemcse-méretű, bárányos-rizses táp teljes értékű eledel felnőtt állatoknak. Az összetétel, beltartalom változatlan.

  Bruttó 11.890Ft22.400Ft
 • CIBAU Puppy Maxi

  A CIBAU Puppy Maxi egy teljes értékű, kiegyensúlyozott száraztáp nagy- és óriástermetű kutyafajták kölyök egyedeinek elválasztástól a teljes kifejlettség eléréséig. Speciális gonddal megállapított kalcium-, foszfor- és D-vitamintartalommal

  Bruttó 11.890Ft22.400Ft
 • CIBAU Sensitive Fish Medium Maxi

  CIBAU Sensitive Fish Medium Maxiegy teljes értékű, kiegyensúlyozott táp felnőtt kutyáknak. Segít az allergiás és emésztési problémák leküzdésében.
  A CIBAU Sensitive Fish Medium Maxi egy teljes értékű, kiegyensúlyozott száraztáp felnőtt, érzékeny emésztőrendszerű kutyáknak. A halfehérjék és a halolajból nyert omega- 3 zsírsavak biológiai tulajdonságainak köszönhetően a Team Breeder Sensible Fish a tökéletes megoldás azoknak a kutyáknak, melyek érzékeny emésztőrendszerűek vagy allergiás tüneteket mutatnak, mint például vakarózás, dermatitisz, korpásodás, szőrhullás, középfülgyulladás, bélgyulladás, kötőhártya- gyulladás. Ezen túl a rostokban gazdag céklapép javítja a bélmozgást, a B- és D- vitaminban dús sörélesztő pedig serkenti a bélműködést. A CIBAU Sensitive Fish Medium Maxi minden vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, melyek a helyes és kiegyensúlyozott étrendhez szükségesek.

  Bruttó 12.490Ft23.600Ft