• Chicopee Puppy kutyatáp

  Az Új és továbbfejlesztett CHICOPEE PUPPY kutyatáp egy teljes és kiegyensúlyozott eledel a növekvő kiskutya számára.

  Bruttó 12.890Ft22.000Ft 11.700Ft22.000Ft
 • big-product_picture_61179

  Chicopee Senior kutyatáp 15kg

  A Chicopee Senior All Breed teljes értékű, kiegyensúlyozott eledel az idős kutyák számára. Az eledelt úgy tervezték, hogy optimális tápanyagaival az idős kutyák egészségégét szolgálja. A hozzáadott glükozamin és chondroitin támogatja és védi az ízületeket a fokozott igénybevételnél.

  Bruttó 12.590Ft
 • Chicopee_Puppy_Mini_Breed_15kg

  Chicopee Puppy Mini

  A Chicopee Puppy Mini körültekintően megválasztott, kiegyensúlyozott vitamin és ásványianyag- tartalmának köszönhetően optimális felszívódást biztosít a kölykök szakaszában. A táp etetése során meggyőződhet az Omega 3&6 zsírsavak hatásáról, melynek eredményeként a kölyök szőre fényes, szeme ragyog és bőre egészséges lesz.

  Bruttó 13.380Ft
 • Chicopee Puppy Large Breed kutyatáp

  A Chicopee Puppy Large Breed kutyatáp állateledel kedvence korának változásaival összhangban táplálja egész életében. Mivel kifejezetten a legjobb minőségű alapanyagokat, összetevőket használjuk körültekintően megválasztott, kiegyensúlyozott vitamin és ásványianyag- tartalmának köszönhetően optimális felszívódást biztosít a kölykökkorban. A táp etetése során meggyőződhet az Omega 3 és 6 zsírsavak hatásáról, melynek eredményeként a kölyök szőre fényes, szeme ragyogó és bőre egészséges lesz.

  Bruttó 12.890Ft29.600Ft 11.700Ft22.000Ft
 • chicopee_puppy_lambrice

  Chicopee Puppy Lamb & Rice 15kg

  A Chicopee Puppy Lamb & Rice All Breed kiváló fehérjeforrás a kölykök számára, melyek szeretik a bárányt és/vagy allergiásak vagy érzékeny bőrűek. Ez a teljesértékű, kiegyensúlyozott eledel tartalmazza a vitaminok és ásványi anyagok optimális szintjét, melyek segítik a kölykök növekedését és fejlődését és biztosítják mindazt az energiát, mely egy aktív játékkal és mozgással teli naphoz szükséges.

  Bruttó 14.750Ft
 • Chicopee Adult Performance kutyatáp

  A Chicopee Adult Performance kutyatáp teljes értékű, kiegyensúlyozott eledel speciálisan az aktív és a munkakutyák igényeihez kifejlesztve a jó állóképességért és erőnlétért. A hozzáadott MOS (mannan- oligoszacharid) és a cikória természetes tulajdonságaival fokozza a kutya emésztését és erősíti immunrendszerét. A benne található Omega 3 & 6 zsírsavak biztosítják a fényes szőrzetet, a ragyogó szemeket és az egészséges bőrt. A Chicopee Adult Performance biztosítja kutyája számára mindazt az energiát, ami egy aktív élet napi elvárásának megfelel. 

  Bruttó 12.760Ft27.600Ft 11.700Ft22.000Ft
 • big-product_picture_61182

  Chicopee Adult Small/Medium 15kg

  A Chicopee Adult Small/Medium kiválóan emészthető húsalapú táp, normál aktivitású felnőtt kutyák számára, mely biztosítja kutyája jó kondícióját és egészséges táplálását. A kitűnő minőségű összetevők felhasználásával készült termékünkből kevesebb mennyiség is elegendő az optimáils tápláláshoz.

  Bruttó 12.840Ft
 • big-product_picture_61162

  Chicopee Adult Light 15kg

  Túlsúlyos és alacsony aktivitású felnőtt kutyáknak 
  A Chicopee Adult Light kiválóan emészthető húsalapú táp, túlsúlyos és alacsony aktivitású felnőtt kutyák számára, mely biztosítja kedvence jó kondícióját és egészséges táplálását.A táp megfelelő etetésével elérheti kutyája optimális testtömegét.

  Bruttó 13.680Ft
 • Chicopee Adult Large Breed kutyatáp

  A Chicopee Adult Large Breed kutyatáp teljes értékű, kiegyensúlyozott eledel a nagy- és óriástermetű kutyák számára. A nagytermetű kutyáknál fontos, hogy jó fizikai kondícióban maradjanak, mivel így csökkenthető az ízületek túlzott igénybevétele. 
  A Chicopee Adult Large Breed kutyatáp optimális tápanyagmennyiséget biztosít a kutyák számára. A glükozamin és a chondroitin javítja és védi az ízületeket. Ezek az összetevők extra mobilitást adnak azáltal, hogy enyhítik az ízületek merevségét és/vagy gyengeségét. Az Omega 3 és 6 zsírsavak a szőrzetet ragyogóvá, a szemeket tisztává, a bőrt egészségessé teszik.

  Bruttó 12.960Ft27.500Ft 11.700Ft22.000Ft
 • Chicopee Adult Lamb&Rice

  A Chicopee Adult Lamb & Rice All Breed kiváló fehérjeforrás a kutyák számára, melyek szeretik a bárányt és/vagy allergiásak vagy érzékeny bőrűek. A benne található Omega 3 és 6 zsírsavak biztosítják a fényes szőrzetet, a ragyogó szemeket és az egészséges bőrt.

  Bruttó 13.830Ft17.875Ft