• AZP_Adult_All_Breed_Sensitive_12kg

  AZP Premium Adult All Breed Sensitive 12kg

  Egy teljes értékű, kiegyensúlyozott száraztáp felnőtt, érzékeny emésztőrendszerű kutyáknak. A halfehérjék és a halolajból nyert omega- 3 zsírsavak biológiai tulajdonságainak köszönhetően az AZP Premium Adult All Breed Sensitive a tökéletes megoldás azoknak a kutyáknak, melyek érzékeny emésztőrendszerűek vagy allergiás tüneteket mutatnak. A rostokban gazdag céklapép javítja a bélmozgást, a B- és D- vitaminban dús sörélesztő pedig serkenti a bélműködést. Az minden vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, melyek a helyes és kiegyensúlyozott étrendhez szükségesek.

  Bruttó 13.450Ft
 • AZP_Adult_All_Breed_Lamb_Rice _12kg

  AZP Premium Adult All Breed Lamb Rice 12kg

  Teljes értékű, kiegyensúlyozott táp emésztési problémákkal küzdő és allergiás megbetegedésre hajlamos felnőtt kutyáknak. Az AZP Premium Adult All Breed Lamb Rice bárányhúst és rizst tartalmaz; e két összetevő különösen ajánlott az érzékeny emésztőrendszerrel küzdő vagy allergiás megbetegedésre hajlamos kutyáknak. A bárányhús és a tojás garantálja a fehérjebevitelt, a rizs és a kukorica, mint szénhidrátforrások az energiához szükségesek. A céklapép, mint rostforrás biztosítja a megfelelő bélmozgást, glükóz- amin és kondroitinszulfát az egészséges izületekért felelős. A karnitin a zsírok kedvező és teljes energiává alakulását biztosítja, a halolaj és a növényi olaj garantálja a zsírsavak (omega- 3 és omega- 6) tökéletes egyensúlyát. A B- és D- vitaminban gazdag sörélesztő elősegíti az optimális emésztést. Az AZP Premium Adult All Breed Lamb Rice tartalmaz minden, a helyes és kiegyensúlyozott étrendhez szükséges ásványi anyagot és vitamint.

  Bruttó 11.650Ft
 • AZP_Adult_All_Breed_Performance_12kg

  AZP Premium Adult All Breed Performance 12kg

  Teljes értékű száraztáp a sok kalóriát igénylő aktív kutyáknak, mint a vadászkutyák, szánhúzók, versenykutyák, illetve extrém körülmények és időjárási viszonyok között dolgozó munkakutyák számára. Összetevői között a megszokottnál több található kiváló fehérjékből (csirke, hal és tojás), valamint halból, lenmagból és csirkéből származó zsírokból (kiegyensúlyozott omega- 3/ omega- 6 aránnyal: 1:5). Frukto- oligoszacharidok és sörélesztő segítik a bélműködést, a karnitin javítja a zsírok energiává alakítását. A- , E- és D- vitamin biztosítják a sejtek működését, míg az ásványianyagok ideális aránya a kutyát egészségesen és jó formában tartja.

  Bruttó 12.750Ft
 • AZP_Adult_Large_Breed_Chicken_Rice_12kg

  AZP Premium Adult Large Breed Chiken 12kg

  Egy teljes értékű, kiegyensúlyozott száraztáp felnőtt, érzékeny emésztőrendszerű kutyáknak. A halfehérjék és a halolajból nyert omega- 3 zsírsavak biológiai tulajdonságainak köszönhetően az AZP Premium Adult Large Breed Chiken a tökéletes megoldás azoknak a kutyáknak, melyek érzékeny emésztőrendszerűek vagy allergiás tüneteket mutatnak. A rostokban gazdag céklapép javítja a bélmozgást, a B- és D- vitaminban dús sörélesztő pedig serkenti a bélműködést. Az AZP Premium Adult Large Breed Chiken minden vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, melyek a helyes és kiegyensúlyozott étrendhez szükségesek.

  Bruttó 11.990Ft
 • AZP_Adult_Small_Medium_Chicken_Rice_12kg

  AZP Premium Adult Small Medium Chicken 12kg

  Bruttó egységár: 1.000Ft

  Teljes értékű táp átlagos fizikai aktivitású kis- és közepes testű felnőtt kutyáknak. Az AZP Premium Adult Small/Medium Chicken tartalmazza az Ön kutyájának teljes értékű, kiegyensúlyozott étrendjéhez szükséges összes összetevőt, a lehető legjobb minőségben. Elsődleges fehérjeforrása csirkehús, a könnyen emészthető szénhidrátokat a rizs és a kukorica adják, a céklapép mint kiváló rostforrás a megfelelő bélmozgásért felelős. A csirkezsír a termék ízletességét szavatolja, valamint kitűnő energiaforrást biztosít. A halolajak és növényi olajak a zsírsavak tökéletes arányát szabályozzák (omega- 3 és omega- 6), míg a B- és D- vitaminban gazdag sörélesztő a béltevékenységet élénkíti. Az AZP Premium Adult Small/Medium Chicken tartalmaz minden, a helyes és kiegyensúlyozott étrendhez szükséges ásványi anyagot és vitamint.

  Bruttó 11.990Ft
 • AZP_Puppy_All_Breed_Sensitive_12kg

  AZP Premium Puppy All Breed Sensitive Fish 12kg

  Egy teljes értékű, kiegyensúlyozott táp kölyökkutyáknak, valamint vemhes és szoptató kutyáknak. A halfehérjék és a halolajból nyert omega- 3 zsírsavak biológiai tulajdonságainak köszönhetően az AZP Premium Puppy All Breed Sensitive Fish a tökéletes megoldás azoknak a kiskutyáknak, melyek érzékeny emésztőrendszerűek vagy allergiás tüneteket mutatnak. A rostokban gazdag céklapép javítja a bélmozgást, a B- és D- vitaminban dús sörélesztő pedig serkenti a bélműködést. Az AZP Premium Puppy All Breed Sensitive Fish minden vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, melyek a helyes és kiegyensúlyozott étrendhez szükségesek.

  Bruttó 13.450Ft
 • AZP_Puppy_Large_Breed_Chicken_Rice_12kg

  AZP Premium Puppy Large Breed Chicken Rice 12kg

  Egy teljes értékű, kiegyensúlyozott száraztáp nagy- és óriástestű kutyafajták kölyök egyedeinek táplálására az elválasztástól a teljes kifejlettség eléréséig. Speciális gonddal megállapított kalcium- , foszfor- és D- vitamintartalommal rendelkezik, melyek az ideális csontképződés nélkülözhetetlen elemei. A hozzáadott glükózamin és kondroitin- szulfát gondoskodnak az egészséges ízületekről. A vizsgálatok alapján meghatározott szemcseméret aktív rágást biztosít, elősegítve a nyálelválasztást, mely serkenti az emésztési folyamatokat és megkönnyíti a tápanyagok felszívódását. Az AZP Premium Puppy Large Breed Chicken Rice – Teljes értékű száraztáp nagy- és óriástestű kölyök kutyák táplálására, az elválasztástól a felnőttkor eléréséig, valamint szoptató és vemhes kutyáknak. elsődleges fehérjeforrásai csirkehús és hal, a könnyen emészthető szénhidrátokat rizs és kukorica adják, a halolaj az ideális mennyiségű omega- 3 zsírsavat garantálja, míg a vitaminok és ásványi anyagok a kiegyensúlyozott, helyes étrendhez szükségesek. A céklapép mint kiváló rostforrás a megfelelő bélmozgásért felelős és a többi, könnyen emészthető összetevővel együtt kisméretű, szilárd székletet eredményez.

  Bruttó 11.990Ft
 • AZP_Puppy_Small_Medium_Chicken_Rice_12kg

  AZP Premium Puppy Small Medium Chiken Rice 12kg

  Egy teljes értékű száraztáp kis- és közepes testű kutyafajták kölyök egyedeinek táplálására, az elválasztástól a felnőttkor eléréséig, valamint szoptató és vemhes kutyáknak. Kisméretű tápszemei megkönnyítik a rágást. Az AZP Premium Puppy Small Medium Chiken Rice tartalmazza az Ön kutyájának teljes értékű, kiegyensúlyozott étrendjéhez szükséges összes összetevőt, a lehető legjobb minőségben. Elsődleges fehérjeforrása csirkehús, a könnyen emészthető szénhidrátokat rizs és kukorica adják, a céklapép mint kiváló rostforrás a megfelelő bélmozgásért felelős, a csirkezsír a termék ízletességét szavatolja, valamint kitűnő energiaforrást biztosít. A halolajak és növényi olajak a zsírsavak tökéletes arányát szabályozzák (omega- 3 és omega- 6), míg a B- és D- vitaminban gazdag sörélesztő a béltevékenységet élénkíti.

  Bruttó 11.990Ft
 • AZP_Senior_All_Breed_Lamb_Rice_12kg

  AZP Premium Senior All Breed Lamb Rice 12kg

  Az AZP Premium Senior All Breed Lamb Rice 7 éves vagy annál idősebb kutyáknak készül azért, hogy kutyája hosszú életű és jó kondíciójú legyen.

  Bruttó 11.990Ft