• oropharma_eye_care_dog_2

  Oropharma Eye Care szemtisztító folyadék kutyának 150ml

  A szem a kutya egyik legérzékenyebb szerve, ezért nagy figyelmet kell fordítani a tisztántartására. A kutya szeme könnyeket termel, hogy az ne száradjon ki. A szemből kifilyó könnyek a szem alatti szőrt barnásra színezi és foltokban ott is marad. Az Oropharma Eye Care szemtisztító folyadék, amely nem zavarja a kutyát a használat közben. Segít a foltok eltávolításában, az eredeti szörszín visszaadásában. A búzavirággal készül (Centaurea cyanus) amely ismert az enyhítő, gyulladást csökkentő tulajdonságáról.

  Bruttó 2.520Ft
 • oropharma_cotton_sticks_2

  Oropharma Cotton Sticks fültisztító pálca kutyának 56db

  A Oropharma Cotton Sticks formatervezett fültisztító anyaga 100% pamut, mely biztonságossá és könnyűvé teszi a fül tisztántartását.

  Bruttó 1.570Ft
 • oropharma_ear_care_dog_2

  Oropharma Ear Care fültisztító folyadék kutyának 150ml

  A kutyák fülének formája eltérő – hosszú, rövid, lógó vagy hegyes – ezért különleges odafigyelést kíván a gazditól. Mivel a fülek váladékot termelnek, ezért a fertőzések elkerülése érdekében fontos, hogy azok mindig tiszták legyenek. Olyan tisztítószert használjon, amely enyhíti a viszkető érzést és csökkenti a kellemetlen szagokat. Az Oropharma Ear Care egy enyhítő fültisztító folyadék, allantoin és vad ibolyák összetételével. Az Allantoin pozitív hatással van a bőr gyógyulására. A vad ibolyák az érzékeny fülbőrről kíméletesen távolítják el a fülzsírt.

  Bruttó 2.520Ft