• Tetra TabiMin díszhaltáp

  Tetra TabiMin díszhaltáp tabletták harcsaféléknek, talaj közelben lévő minden fajta hal számára. Folyamatos etetése biztosítja a talajlakó halak egészséges fejlődését jó közérzetét.

  Bruttó 1.440Ft3.300Ft
 • Sera Wels Chips díszhaltáp

  A Sera Wels Chips díszhaltáp speciálisan a szívószájú vagy ráspolyszájú harcsák számára készült.

  Bruttó 660Ft5.150Ft
 • Tetra Rubin díszhaltáp

  A Tetra Rubin díszhaltáp egy lemezes díszhaltáp, speciális összetétellel. Tartalmazza a halak részére szükséges létfontosságú tápanyagokat, vitaminokat, ásványi anyagokat. Speciális alkotóelemei segítségével már 2 hét múlva halaink színei megerősödnek, élénkebbé válnak.

  Bruttó 340Ft1.980Ft
 • 41010085_2

  Aqua Food gyógy haltáp 30ml

  Az Aqua Food gyógy haltáp 30ml rendszeres etetése segít megelőzni a betegségek kialakulását. Az emésztőszervi vagy bőrbetegségben szenvedő halak gyógyulását nagy mértékben gyorsítja.

  Bruttó 350Ft
 • 00103_sera-bettagran_10g_dfnli

  Sera Bettagran díszhaltáp 10g

  A Sera Bettagran díszhaltáp 10g bettáknak készült eleség. A termék spirulina algákat tartalmazó granulátum. Mivel a betta nem sokat úszik, ezért hízásra hajlamos. A Sera Bettagran díszhaltáp 10g használatával ez a jelenség elkerülhető.

  Bruttó 650Ft
 • Sera Vipachips díszhaltáp

  A Sera Vipachips díszhaltáp egy új táplálék specialitás… Ez az új táplálék specialitás ideális minden olyan aljzatlakó hal számára, melyek nem kizárólag vegetáriánusan élnek. Így a Sera Vipachips díszhaltáp alkalmas, pl. páncélos harcsák és botiák számára.

  Bruttó 750Ft2.990Ft