• Tetra DiscusFutter díszhaltáp

  Speciálisan vörös diszkoszhalak részére készült a Tetra DiscusFutter díszhaltáp granulátum, a természetes színpompájuk elővarázsolására. Kiváló közérzetet biztosít. Tartalmaz minden fontos vitamint és ásványi anyagot, amely ezen színváltozatú diszkoszhalak speciális igényeihez szükséges.

  Bruttó 1.180Ft2.490Ft
 • Sera Vipagran díszhaltáp

  A Sera Vipagran díszhaltáp egy teljesen újfajta lágy granulátum gondosan kiválogatott és kíméletesen feldolgozott nyersanyagokból.

  Bruttó 320Ft5.520Ft
 • Sera Granured díszhaltáp

  Sera Granured díszhaltáp egy fehérjében gazdag granulátum táplálék húsevő cichlidák, sügerek számára. Húsfeldolgozási melléktermékek, garnélaliszt, természetes ásványi anyagok és nyomelemek valamint a karotinban gazdag spirulina- alga teszik a sera granured terméket a pompás díszhalak ideális fő táplálékává.

  Bruttó 530Ft6.590Ft
 • Sera Discus Granulat díszhaltáp

  A Sera Discus Granulat díszhaltáp díszhaltáp ideális táplálék diszkoszhalak, valamint más igényes díszhalak számára. Gondos kiválasztás a nyersanyagok összetétele és egy speciális gyártási technológia gondoskodik e táplálék magas minőségéről.

  Bruttó 320Ft7.550Ft
 • Sera Discus Color Blue díszhaltáp

  A sera a bevált sera discus granulat főtáplálék mellé még kínál két új színes táplálékot a Sera Discus Color Blue díszhaltáp-t és a sera discus color Red-et.

  Bruttó 1.450Ft2.950Ft
 • Sera Discus Color Red díszhaltáp

  A sera a bevált sera discus granulat főtáplálék mellé még kínál két új színes táplálékot a sera discus color Blue-t és a Sera Discus Color Red díszhaltáp -ot.

  Bruttó 1.450Ft2.950Ft
 • Tetra TabiMin díszhaltáp

  Tetra TabiMin díszhaltáp tabletták harcsaféléknek, talaj közelben lévő minden fajta hal számára. Folyamatos etetése biztosítja a talajlakó halak egészséges fejlődését jó közérzetét.

  Bruttó 1.440Ft3.300Ft
 • Sera Wels Chips díszhaltáp

  A Sera Wels Chips díszhaltáp speciálisan a szívószájú vagy ráspolyszájú harcsák számára készült.

  Bruttó 660Ft5.150Ft
 • Tetra Rubin díszhaltáp

  A Tetra Rubin díszhaltáp egy lemezes díszhaltáp, speciális összetétellel. Tartalmazza a halak részére szükséges létfontosságú tápanyagokat, vitaminokat, ásványi anyagokat. Speciális alkotóelemei segítségével már 2 hét múlva halaink színei megerősödnek, élénkebbé válnak.

  Bruttó 340Ft1.980Ft
 • Aqua Food szárított vízibolha

  Aqua Food szárított vízibolha egy hagyományos, magas ballasztanyag tartalmú, mely a szabad természetben nagy mennyiségben előforduló vízibolha (Daphnia pulex) napon szárított változata.

  Bruttó 160Ft1.130Ft
 • Sera Vipachips díszhaltáp

  A Sera Vipachips díszhaltáp egy új táplálék specialitás… Ez az új táplálék specialitás ideális minden olyan aljzatlakó hal számára, melyek nem kizárólag vegetáriánusan élnek. Így a Sera Vipachips díszhaltáp alkalmas, pl. páncélos harcsák és botiák számára.

  Bruttó 750Ft2.990Ft
 • 41010085_2

  Aqua Food gyógy haltáp 30ml

  Az Aqua Food gyógy haltáp 30ml rendszeres etetése segít megelőzni a betegségek kialakulását. Az emésztőszervi vagy bőrbetegségben szenvedő halak gyógyulását nagy mértékben gyorsítja.

  Bruttó 350Ft
 • 00103_sera-bettagran_10g_dfnli

  Sera Bettagran díszhaltáp 10g

  A Sera Bettagran díszhaltáp 10g bettáknak készült eleség. A termék spirulina algákat tartalmazó granulátum. Mivel a betta nem sokat úszik, ezért hízásra hajlamos. A Sera Bettagran díszhaltáp 10g használatával ez a jelenség elkerülhető.

  Bruttó 650Ft
 • Aqua Food vörös szúnyoglárva

  Aqua Food vörös szúnyoglárva Liofilizált (fagyasztva szárított) vörös szúnyoglárva, mely a különleges tartósítás következtében megőrzi eredeti formáját, tápértékét és a halak számára különlegesen ízletes táplálék.

  Bruttó 180Ft3.990Ft
 • Aqua Food Lió szárított tubifex

  Aqua Food Lió szárított tubifex egy kocka alakúra formázott liofilizált (fagyasztva szárított) tubifex, mely a különleges tartósítás következtében megőrzi eredeti formáját, tápértékét és a halak számára különlegesen ízletes táplálék.

  Bruttó 270Ft3.350Ft
 • Sera Goldy Color díszhaltáp

  Sera Goldy Color díszhaltáp granulátumtáplálék aranyhalak és más hidegvízi halak számára.
  Az aranyhalak és tenyészformáik színgazdagságát valamint védekező képességét jelentősen növeli.

  Bruttó 360Ft1.350Ft
 • animin_color

  Tetra Animin Colour 100ml

  Speciális összetételű, golyócska formájú aranyhal táp, amely bioaktív tartalmának köszönhetően fokozza halaink színpompáját, javítja vitalitásukat.

  Bruttó 610Ft
 • animincrisps

  Tetra Animin Crisps 100ml

  Általános haleleség mindenféle arany és hidegvizi hal részére. Egyedülálló gyártási technológiájának köszönhetően még magasabb vitamintartalommal, még jobb minőségű alapanyagokból készült keményebb crips formájú díszhaltáp.

  Bruttó 530Ft
 • animinenergy

  Tetra Animin Energy 100ml

  Bioaktív formulájú, arany- és más hidegvizi halak magas tápértékű, víz tetején úszó főeledele.

  Bruttó 610Ft
 • Aqua Food szemcsés aranyhaltáp

  Aqua Food szemcsés aranyhaltáp több, mint 40% fehérje tartalmú kiegyensúlyozott tápértékű eledel, melyet az aranyhalak és a koipontyok a vízfenékről könnyedén felszippanthatnak.

  Bruttó 280Ft980Ft
 • Sera Goldy

  Lemezestáplálék valamennyi akváriumi és kerti tavi aranyhal napi táplálására.
  Az aranyhalak kevesebb fehérjét és több könnyen emészthető szénhidrátot igényelnek, mint a melegvízi halak.
  A sera goldy spirulinát és búzacsíra lisztet tartalmaz és ezért ideális hidegvízi halaknak az akváriumban vagy a tóban.
  A sera goldy termékkel történő táplálás ősszel és tavasszal erősíti a halakat, a téli pihenés előtt és után.

  Bruttó 300Ft1.490Ft
 • tavi_haleledel_2

  Kerti tavi medium haleledel 15l

  Extrudált komplett eledel keveréke kerti tavi halak számára.

  Bruttó 10.990Ft
 • 41012118_2

  Vödrös általános tavi haltáp 1L

  A kerti tavakba telepített aranyhalak, koi pontyok és más halak kedvenc eledele. Könnyű szerkezete következtében a víz tetején lebeg és miközben a díszhalak azt elfogyasztják, tulajdonosuk közelről gyönyörködhet a halak pompás színében.

  Bruttó 700Ft
 • Sera koi junior

  A KOI JUNIOR a növendék koiknak kiegyensúlyozott táplálékot kínál, amely a legfontosabb tápanyagokat optimális összetételben tartalmazza. A 20 %- os, magas spirulina- részarány a sera KOI JUNIOR termékben kezdetektől biztosítja a természetes színek ideális kialakulását, valamint a tiszta színelválást. A nagyon jó emészthetősége miatt a sera KOI JUNIOR egész évben ajánlott táplálék.

  Bruttó 2.150Ft25.545Ft
 • Sera koi royal hf large

  A sera KOI ROYAL fő táplálék elősegíti valamennyi fiatal és növendék koi növekedését és jó közérzetét. A jó emészthetőség miatt ideálisan alkalmas a táplálásra egész évben.

  Bruttó 13.645Ft20.640Ft
 • Sera koi royal hf medium

  A sera KOI ROYAL fő táplálék elősegíti valamennyi fiatal és növendék koi növekedését és jó közérzetét. A jó emészthetőség miatt ideálisan alkalmas a táplálásra egész évben.

  Bruttó 1.550Ft20.640Ft
 • Sera koi royal hf mini

  A sera KOI ROYAL fő táplálék elősegíti valamennyi fiatal és növendék koi növekedését és jó közérzetét. A jó emészthetőség miatt ideálisan alkalmas a táplálásra egész évben.

  Bruttó 1.550Ft4.280Ft
 • Sera mix royal

  A sera pond mix royal valamennyi tavi hal számára a megfelelő táplálékot tartalmazza: Az energiában és töltőanyagban gazdag rudak kiegyensúlyozott és változatos táplálékot kínálnak minden kb. 6 cm feletti halnak.

  Bruttó 1.315Ft13.070Ft
 • Sera pond color sticks

  A sera pond color sticks granulátum növeli minden arany- és hidegvízi halak színpompáját az akváriumban, valamint a kerti tóban. Búzacsíra és spirulina valamint a kímélő feldolgozás teszik a sera pond color sticks terméket különösen jól emészthetővé. Természetes ásványi anyagok, nyomelemek és hozzáadott vitaminok javítják a halak közérzetét és segítik a természetes ellenálló képességüket. Kicsi tavi halak, mint az aranyhalak, számára javasoljuk a sera goldy, sera goldy royal és sera goldy color táplálékokkal felváltva történő etetést.

  Bruttó 1.315Ft3.240Ft
 • 41014012_2

  Tavi haltáp color 1L

  Bruttó 760Ft