• Állati - Fincsi

    Hisz kedvencének is a legjobb jár!
  • Minőségi Kutyatápok, Macskaeledelek, Hal tápok

    Továbbá kiegészítők, játékok és finomságok kedvencének
  • Szeretne többet megtudni kedvencéről?

    Tekintse meg blogunk, ahol Önre várnak cikkeink!

Kutyatápok, kiegészítők

Kutya eledelek és játékok, kiegészítők kutyáknak

Macskaeledelek és kiegészítők

Madáreledelek és kiegészítők

Madáreledelek és kiegészítők

Rágcsáló eledelek, kellékek

Rágcsáló eledelek, játékok és kiegészítők

Kutyatápok, kiegészítők

Kutyatáp, minden méretű kutyának. Mára már a kutyák többnyire inkább tápot, mint „házikosztot” fogyasztanak. A kutyatáppal etetni, kényelmes és könnyű. A kutyatáp előnye a hosszú eltarthatóság, könnyű tárolás, valamint az, hogy egységes a beltartalma, ami mindaddig azonos marad, ameddig ugyanazt a kutyatápot eteti. A kutyáknak gyártott állateledelek nem csupán kutyatápok. Népszerűek a kutyáknak készült konzerv állateledelek, valamint a jutalomfalatok és étrend kiegészítők. A kutya tartásához, ápolásához szükséges felszereléseket is megtalálja a webshop kínálatában. A sétáltatás kellékei ugyan úgy szükségesek, mint ahogy kedvencének játékok sokasága.

Macskatápok, kiegészítők

Macskatáp minden fajta macskának. A macskák nagyon válogatósak, ezért a macskatáp gyártó cégek csak úgy versenyeznek a „kegyeikért”. Ez által finomabbnál finomabb macskatápok kerülnek a macskák tányérjaiba. A macskáknak készült állateledelek lehetnek macskatápok, konzerv eledelek, jutalomfalatok, étrend kiegészítők, amelyeket áruházunkban is megtalál. Nem hiányoznak kínálatunkból a macska tartásának, ápolásának felszerelései sem.

Haleledel, kiegészítők

Akváriumi és tavi halak eledeleit találja ebben a menüpontban. Fertőtlenítő, és vízcseréhez szükséges szereket is itt talál majd. Általánosan minden édesvízi halnak kínálunk eledeleket és felszereléseket. A tavakban tartott halak etetéséhez, és a tó vízének fenn tartásához elengedhetetlen termékeket is tartalmaz kínálatunk. Az akváriumi valamint tavi halak tartásához használatos felszerelések, kiegészítők különböző változatait is megtalálja a webshopban.

Madáreledel, kiegészítők

Madáreledelek közt válogathat kedvence számára. Mageleségeket nagy választékban találhat az áruházunkban, amelyek otthon tartott és a szabadban élő madaraknak egyaránt kielégítő főeleségek. Kiegészítő eleségeket valamint a madártartáshoz elengedhetetlen felszereléseket is megtalálja a kínálatunkban. Az egészséges tápláláshoz szükséges felnőtt madár eledeleket valamint a fiókáknak készült lágyeleségek is kínálatunkban tartjuk.

Rágcsáló eledel, kiegészítők

Rágcsáló eledelek szinte minden rágcsálónak. A rágcsálók kedvenc kisállatai a gyerekeknek. Aki megszereti őket, az felnőttként is tartja ezeket a kedves kis állatokat. Eledeleket valamint jutalomfalatokat kínálunk, nyúl, hörcsög, tengerimalac, egér, degu, csincsilla, patkány kisemlősöknek. A tartásukhoz, ápolásukhoz elengedhetetlen felszereléseket is megtalálja a webáruházunkban.

Hüllők

Terráriumi és szabadban tartott hüllők változatos eledeleit áruházunkban is megtalálja. Egyéb a tartásukhoz szükséges felszerelések is talál a webshopban.

Horgász cikkek

Horgász etetőanyagok, csalik és a horgászathoz elengedhetetlen kiegészítők, felszerelések itt az áruházunkban. Az etetőanyagok a horgászat különböző változataihoz és halfajokra bontva készülnek. A horog csalik valamint az etetőanyagot ízesítő locsolók különböző változatban kaphatóak. A horgászat során használatos kiegészítők és felszerelések számtalan változatát találja majd itt a webshopban.

Állati-Fincsi.Hu Állateledel Webshop

Állati-Fincsi.Hu állateledel webshopunkat azért hoztuk létre, mert mi is nagy állatbarátok vagyunk, s a különféle kisboltok apró kínálatában található eledelek s kiegészítők közül nem mindig sikerült megtalálnunk azokat a prémium kategóriás tápokat és magas minőségű kiegészítőket, melyeket szívesen adtuk volna kedvenceinknek. Így nagy örömünkre szolgált, hogy lehetőségünk volt megnyitni fizikai üzletünket, majd később online webshopunkat is, mely jelenleg a allatifincsi.hu címen fut az interneten, hiszen így 100% biztosak lehettünk abban, hogy csak és kizárólag leinformálható és minőségi termékeket tudunk így eladásra kínálni a többi állatbarátnak.

allati-fincsi

Emiatt ha Ön is gyakran kerül olyan helyzetbe a kisebb üzletekben, hogy nem találja meg azt a márkájú és minőségű terméket, melyet kedvence szeret, nézzen körbe Állati-Fincsi webshopunk széles kínálatában, melyben rengeteg féle kisállatnak való eledel és kiegészítő található. Így megrendelhetőek többek között kutyáknak, macskáknak, rágcsálóknak, madaraknak, vízi állatoknak, hüllőknek, lovaknak, s még vadászgörényeknek való eledelek és kiegészítők is. Ezekről fontos kiemelni, hogy – mivel mi is innen adunk kedvenceinknek enni, illetve innen szerezzük be nekik az ólakat, ketreceket, s egyéb eszközöket – csak magas minőségű termékek kerülnek fel kínálatunkba, hiszen aki igazán szereti kedvenceit, nagyon jól tudja, hogy nincs olyan táplálék vagy fekhely, melyet ne biztosítana nekik azért, hogy sokáig a család barátságos és hűséges tagjai legyenek.